kosár

Folytatódott felnőtt kosárlabdacsapatunk számára a bajnokság.  Czukor János tanítványai a paksi Atomerőmű SE csapatát verte közel ötven ponttal.

Ellenfelünket erősítette a Szekszárd NB I/A csoportos csapatának fiatal tehetsége Süle Gabriella, valamint a jelentős NB I/B csoportos múlttal rendelkező pécsi nevelésű Pénzes Kitti is, így nagyon készültünk a kemény párharcokra. Érdekesség, hogy a találkozót csak 1 játékvezető volt kénytelen levezényelni, mivel társa nem érkezett meg.

Horváth Judit Regionális Női Bajnokság:
PINKK Komló Sport – Atomerőmű SE 94 – 49 (26-19, 28-11, 17-9, 23-10)
Komló Városi Sportközpont Vezette: Märcz Péter
Dobók: MESZARICS RÉKA 21/3, CZUKOR-MÉSZÁROS ANETT 18, KAKÓCZ KATA 16/9, MILTNER SZANDRA 12, Szabó Nóra 2
Csere: KLONFÁR DÓRA 15/9, Fóris Fanni 5/3, Román Réka, Sebestyén Réka 2-2, Baksai Vivien 1, Csertán Csenge

Kakócz Kata csapatunk bedobója: “Bár a védekezésünk kicsit összeszedetlen volt, végre igazi csapatjáték érvényesült a pályán!”

Czukor János vezetőedző értékelése: “Nagyon készültünk a találkozóra, tudtuk, hogy ellenfelünk kemény ellenállásra késztet majd bennünket! Nagyon hatékonyak voltunk támadásban és védekezésben is jó teljesítményt nyújtottunk, azonban nem szabad a babérjainkon ülni, tovább kell dolgozni! Következő héten Kaposvárra utazunk, ahol szintén kemény összecsapásra számítok! Remélem sérültjeink és betegeink hamar felépülnek és meggyógyulnak!”