Ritkán látott jó játékkal lepte meg szurkolóit extraligás asztalitenisz-csapatunk. A 3. helyen telelő Pénzügyőr ellen kiütéses győzelmet arattak Sabjánék. Sorrendben harmadik tavaszi mérkőzését nyerte női NB I-es csapatunk

 

Három meccslabdát hárítva nyerte meg a párost a Lindner-Sabján kettősünk, ami – mint később kiderült – döntőnek bizonyult a rangadón.

A megtört fővárosi csapat már nem tudta fejben összerakni játékát, így fordulhatott elő, hogy az első egyéni kör végén már 4-0-át mutatott az eredményjelző. Különösen Sipos bravúrja simogatta lelkünket, aki 5 játszmában verte a rutinos Vargát.

6-0-nál Fekete Soma mentette meg a vendégek becsületét, 5 játszmás mérkőzésen állította be a 6-1-es végeredményt.

Extraliga 14. forduló:

Komló Sport AC –Pénzügyőr I. 6-1
Pontszerzőink: Lindner- Sabján, Lindner 2, Sabján 2, Sipos1,
A vendégek részéről Fekete Soma volt eredményes.

Ősszel a Pénzügyőr nyert 6-1-re.

A Komló 7 győzelemmel 1 döntetlennel és 5 vereséggel 5. a tabellán. A vesztett pontok tekintetében ennél is jobban állunk, a végelszámolásnál akár a 3-4. helyre is „odaérhetnek” a kék-fehérek.

*    *    *

 

Női NB/I Nyugati csoport tavaszi ötödik forduló:
Komló Sport Kft. – Szekszárd A.C. III. 16: 2
Komlói győztesek: Csuti Éva 4, Drinóczi Lívia 4, Kovács Mirella 4, Rétyi Virág 2 és a Csuti-Rétyi valamint Drinóczi-Kovács M. párosok 1- 1.
Szekszárdi győztesek: Fáth Panna 1 és Szilágyi Flóra 1.

A mérkőzés alakulása: 2:0, 3:1, 3:1, 4:0, 4:0

Biztosan győztünk a három tehetséges fiatallal felálló Tolna megyei vendégünk ellen. (Negyedik emberük az utolsó pillanatban betegség miatt kidőlt a sorból – a szerk.) Dicséret illeti legfiatalabb játékosunkat, Kovács Mirellát, aki két mérkőzést is óriási csatában, az ötödik szettben nyert meg. Csapatunk továbbra is harmadik az NB I-es tabellán.