Tartalmas és eredményes évet zártak a városszépítők, derült ki a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület éves közgyűlésén.
A 2014-es esztendőt értékelték a városszépítő egyesületnél. Az eseményen többek között beszámoló hangzott el az év legjelentősebb eseményeiről. Bogdán László alelnök a 28. alkalommal megrendezett környezetvédelmi tábor történéseit, Fóris Zoltán ügyvezető elnök a Virágos Komló 2014 városszépítő mozgalom eredményeit ismertette a közgyűlés előtt.

Értékelés hangzott el a 4. alkalommal megrendezett Kolbásztöltő Fesztiválról. (Azóta már az 5. is lezajlott – a szerk.) Szarka Elemér és Musitz Béla a beszámolóban kiemelte, hogy a fél évtizede még családias légkörben lezajlott verseny mára a térség legnagyobb rendezvényévé vált.

Musitz Béla jó hírrel szolgált: a nehézségek ellenére idén is megtartják júniusban a családi gyereknapot.

Páll Lajos örökös tiszteletbeli elnök, a XXIV. Településtörténeti Konferenciát és az I. világháború 100. évfordulóján tartott megemlékezést elevenítette fel, míg Sarkadi László alelnök a Közéleti Klub vendégeiről – dr. Vastag Pál, dr. Bíró László, dr. Bachman Zoltán, dr. Kiss László, prof. Patyi András és dr. Duray Miklós – beszélt.

Mindössze egy helyen változott az egyesület vezetése. A választási protokoll után Wágner Veronikát, az ellenőrző bizottság tagját Varga Gyuláné váltotta a pozícióban.