DSC_0720

Edzőváltás küszöbén a Sport36-Komló, a PLER ellen a Magyar Kupában, Radjenovics a szerb válogatottban, későbbre halasztották az Orosháza ellen mérkőzést, Bajorhegyi Németországban folytatja. Röviden a kézilabdaéletből. Péter Szabó Zoltán archív fotóján a tavalyi ezüstérmet ünneplő csapat.

 

Kiszivárgott hírek szerint a Sport36-Komló Sport kézilabdacsapatának edzője, Farkas Attila közös megegyezéssel távozik az együttes éléről. Utódját már keresi a szakosztályvezetés. A zuhanyhíradóban Rapatyi Tamás (Dunaújváros), Debre Viktor (Tatabánya), sőt Konkoly Csaba (egykor a Győri Audi ETO) neve kering, döntés a közeli napokban várható.

* * *

Későbbi időpontban játsszák le a Komló – Orosháza NB I-es találkozót. Az alföldi együttes nemzetközi kupakötelezettsége miatt nem lép pályára október 17-én Komlón. A mérkőzésre januárban kerül sor.

* * *

Sorsoltak a kézilabda Magyar Kupában. A Sport36-Komló a PLER Budapest együttesét fogadja. A mérkőzés hivatalos időpontja október 22., de ettől eltérhetnek a csapatok. a találkozó előreláthatólag kedden kerül Komlón megrendezésre.
Párosítás: FTC – Szentendre, Szentgotthárd – Vác, Ajka – Százhalombatta, Szigetszentmiklós – Pécs, Nyíregyháza – Orosháza, Nyírbátor – Mizse, Salgótarján – Mezőkövesd, Csömör – Eger, Dabas – Cegléd

* * *

Bojan Radjenovics, a Komló szélsője is tagja a szerb kézilabda-válogatott bő keretének. Rajta kívül Rajko Prodanovics (Pick Szeged), Uros Vilovski (Balatonfüred), Novak Boskovics (Tatabánya), Momir Ilics (MKB Veszprém) kapott meghívót Magyarországról a délszláv válogatotthoz.

* * *

A közelmúltban Vácról leigazolt Bajorhegyi Ádám Németországban folytatja pályafutását. A védekező-játékos mindössze két mérkőzésen szerepelt a Komlóban.