Kun Attila balátlövő

Kedden 19 órakor a férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Sport36-Komló a MOL-Pick Szeged csapatával találkozik. A találkozót a Duna Televízió 19 órától élőben közvetíti. Péter Szabó Zoltán fényképén Kun Attila

A két csapat legutóbb 2008-ban találkozott. Szegeden 35–23-ra győztek Vadkertiék, ahogy előtte Komlón is a bajnokesélyes gárda szerezte meg a 2 pontot.
Emlékeztetőül, a Komlón legutóbb lejátszott mérkőzésen a Pókos, Mészáros, Szabó T. (kapusok) – Bakos 6, Debreceni, Kaplonyi 4, Kilvinger 5, Kiss Á. 3, Nagy Zoltán Péter Szabó D. 1, Sutka 1, Szappanos 1, Ujváry 1, Varga D. kerettel vettük fel a harcot a nagy múltú együttessel. A félidőben két góllal vezetett a Szeged, a végeredmény 25-22 lett oda.
A Komló a 15. idényét kezdte az első osztályban. Az első fordulóban a Csurgói KK otthonában szenvedett Farkas Attila csapata 30–22-es vereséget.
Érdekessége a mérkőzésnek, hogy a komlói keretben egy volt szegedi is „megbújik”, Kun Attila – a Pick Szeged II-ben szerepelt tavaly – a nyáron igazolt Komlóra.
A MOL-Pick Szegedben Jonas Källman és Niko Mindegía sérülés miatt nem játszik. A kedd esti találkozót a Duna televízió élőben közvetíti.