A Komlói Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulás Tanácsa legutóbbi ülésén a többi közt a Csa-ládsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjének kinevezéséről is döntöttek.

E témában a tanács a beadott pályázatok értékelése és a jelentkezők meghallgatása után úgy határozott, hogy Elmontné Popán Ildikót bízza meg a feladattal. A napirendi pontok között ezenkívül szerepelt a “házi segítségnyújtás feladatellátás létszámnövelése” című téma is. Ezt a feladatot a társulás által fenntartott Szociális Szolgáltató Központ látja el 2007. január 1. óta, mégpedig Komló, Magyarszék, Köblény, Szalatnak, Bodolyabér, Szászvár, Egyházaskozár településeken. Az intézmény működési engedélye azonban lehetővé teszi, hogy a kistérség valamennyi településen végezzék a szolgáltatást. Miután idén júliustól már Magyaregregy és Magyarhertelend községekben is működik ez a dolog, a tanács most egyhangúan hozzájárult ahhoz, hogy a Szociális Szolgáltató Központ engedélyezett létszámát megemeljék.

Az ülésen az is elhangzott, hogy az iskolapszichológusi hálózatra a Társulás 1 millió 150 ezer forintot nyert. Varga Zsolt munkaszervezet-vezető elmondta, hogy a támogatás utazó szakember, iskolapszichológus foglalkoztatására használható fel.

HegyhátMédia Kft.Kiemelt hírekKiemelt hírekA Komlói Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulás Tanácsa legutóbbi ülésén a többi közt a Csa-ládsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjének kinevezéséről is döntöttek. E témában a tanács a beadott pályázatok értékelése és a jelentkezők meghallgatása után úgy határozott, hogy Elmontné Popán Ildikót bízza meg a feladattal. A napirendi pontok között ezenkívül szerepelt a 'házi...