Végre megtalálták a góllövőcipőt Schuszter Roland tanítványai,  hiszen a KBSK, mely a 3.-4.-5. fordulóban összesen 4 gólt lőtt, a soron következő hazai találkozóján hat találattal terhelte meg a Bogád hálóját. Ez alapján úgy tűnt, formába lendült a csapat, így mindenki bízott abban, hogy a következő játéknapon, a sereghajtó (sőt, még pontot sem szerzett) Várpalota otthonából is 3 ponttal távozik majd a Bányász.

Sajnos azonban a KBSK ezúttal a rosszabbik arcát mutatta, így a 3 pontot a vendéglátók gyűjtötték be. Pedig a találkozó jól indult, hiszen a gólnélküli első játékrész után, a második félidőben mi szereztük meg a vezetést. Ám miután Seemayer betalált Kasza kapujába, a további komlói helyzetek sorra kimaradtak, a Várpalota pedig büntetett: részükről Bogdán kétszer, valamint Hardi is feliratkozott a gólszerzők közé, így végül 3-1-re a hazaiak diadalmaskodtak.

A vereség amiatt is fájó, mivel ha Schuszterék győznek, feljöhettek volna a tabella 6. helyére. Így viszont a 9.-ről folytathatják a következő fordulóban, mikoris a jó erőkből álló Kaposvár-junior gárdájához látogatnak majd.