Felemásan kezdődött az új idény a KBSK asztaliteniszezői számára – igaz, ezúttal a vereség miatt sem volt ok keserűségre.

A női NB/I-ben a megfiatalított komlói csapatra (a rutinos Pata Erikán kívül két ifjúsági és egy serdülő korú versenyző állt asztalhoz) kemény mérkőzés várt az első fordulóban, hiszen a huszonötszörös BEK-győztes, negyvenszeres magyar bajnok Statisztikához utaztak a fővárosba.

A találkozó a papírformának megfelelően alakult. Bár a Dénes Tímea – Pata Erika páros 3:1-re győzött a Bándó – Kakuszi kettős ellen, és Bándó Petrát egyéniben Szita Natasa is legyőzte (3:2-re), végül simán, 13:5-re győzött a nagyhírű budapesti gárda. – Úgy érzem, a több mint háromórás mérkőzést követően a vereség ellenére sem kell szégyenkeznünk – mondta a KBSK vezetőedzője Rajnai József.

Eredmény: Statisztika –  KBSK 13:5, komlói győztesek: Pata Erika 3, Szita Natasa, valamint a Dénes Tímea  – Pata Erika páros.

A férfi NB/II-ben szintén idegenben kezdtek a komlóiak, mégpedig az újonc Harkány vendégeként. A mérkőzés elején mindkét páros mérkőzést elbukták a vendégek, ráadásul úgy, hogy a Rozina Gábor – Tóth Gábor páros az 5. szettben már 5:1-re is vezetett (0:2). Ezt a hátrányt sikerült az első egyéni körben kiegyenlíteni, majd aztán előnyt szerezni és növelni is. A csapat végül – ha nem is simán, de – elhozta a két pontot a fürdővárosból.

Eredmény: Harkány – KBSK 7:11, k.gy.: Tóth Gábor 4, Tóth Zsolt 3, Zombori Gábor 3 és Rozina Gábor.

A férfi NB/III-ban a KBSK nehéz helyzete miatt ebben az idényben nem indult, így  a férfi második csapat a megyebajnokságban kezdte meg szereplését. A Sásdot idegenben, 12:6-ra gyűrte le a gárda, melyből a 4 egyéni meccset nyerő Schleisz Sándort kell kiemelni teljesítményéért.