Az asztaliteniszezők számára is elkezdődött a 2009/2010-es idény. A közelmúltban az utánpótlás korosztálynak rendeztek versenyt a megyeszékhelyen, ahol a KBSK-t három versenyző képviselte: Prucsi Richárd az újoncok és a serdülők között indult, míg az ifjúságiaknál Tóth Zsolt mellett – több mint másfél év kihagyás után  – Dénes Tímea is újra asztalhoz állt.

Prucsi Richárd saját korosztályában, az újoncok között nem tudott dobogóra kerülni, viszont serdülő párosban egy debreceni partnerrel a 3. helyen végzett. Az ifjúságiak között Dénes Tímea párosban felnőtt csapattársával, Ripp Adriennel indult (utóbbi egyéniben a JPTE-PEAC játékosa) és a döntőbe jutásért a nagykanizsai Ladányi – Bicsák páros ellen kaptak ki. A sors pikantériája, hogy egyéniben meg éppen egymás ellen játszottak az éremért, ahol Dénes győzött 3:0-ra, majd a döntőbe jutásért ugyanilyen arányban kikapott a felnőtt extraligában játszó mohácsi Madacki Mirellától, így bronzérmes lett.

Tóth Zsolt párosban a mohácsi Bihercz Gáborral indult és biztosan jutottak be a legjobb 4 közé. A döntőbe jutás viszont már nem sikerült nekik, mivel kikaptak a Bihercz Tamás – Kiss András párostól. Ifjúsági egyéniben Tóth szintén a fináléba jutásért maradt alul, 3:1-re az NBI-es játékos, mohácsi Bihercz Tamástól.

Ugyancsak az asztaliteniszezőkkel kapcsolatos hír, hogy a 2008/2009. évi NB-s csapatbajnoki pontok alapján női I. osztályú minősítést 13 versenyző ért el (a felnőtt magyar ranglista 1-30. helyezettjein kívül), akik között ismét ott található a KBSK NB/I-es női asztalitenisz-csapatának két rutinos versenyzője dr. Bolvári Katalin és Pata Erika. Szita Natasa az NB-s csapatbajnoki pontok alapján újra II. osztályú minősítést kapott.