Befejeződött a 2008/09-es Steel Darts Területi Bajnokság. A Tolna megyei Szálkán lebonyolított utolsó fordulóban, egyéniben a komlói Bozsok Attila diadalmaskodott Mester Zoltán előtt.

A bajnokság összesítésében szintén Bozsok végzett az élen, 188 ponttal, második az újonc bonyhádi Mester Zoltán 170 egységgel, míg harmadik a kaposvári Udvardy Márton lett 110 ponttal. A második legjobb komlói, Márkus Iván hatodikként zárta az idei versenysorozatot.

A szálkai verseny páros versenyszámában az alkalmi Bozsok – Zimmermann kettős végzett az élen, de összetettben mégis a Mester – Meleg bonyhádi duó diadalmaskodott. Bozsok Attila állandó partnerével, Márkus Ivánnal az összetettbéli bronzéremmel vigasztalódhatott.

Lezárult az idei csapatbajnokság is, melyben a komlói záróforduló hihetetlen izgalmakat hozott. A döntőben a komlói T20DC a Szekszárd ellen, hátrányból fordítva szerezte meg az elsőséget, s ezzel a bajnoki címet is. Az aranyérmes csapat tagjai Bozsok Attila, Márkus Iván, Sinkovics Tamás, Hajdu Róbert és Katus Ferenc voltak, a „B” jelű komlói együttes pedig az 5. helyen fejezte be a viadalsorozatot.