Május 23-án – hazai pályán – végre újra sikerült nyerniük az NB III-as focistáknak. Nagyon kellett már ez a siker Schuszter Roland csapatának, hisz Győriék azt megelőzően március 28-án, a Beremend ellen nyertek utoljára.

Hét forduló nyeretlensége után, a Mohács ellen újra győzelemnek örülhettek a fiúk, s ha kicsit jobban céloznak, akár gólkülönbséget is javíthattak volna. Seemayer találata azonban így is 3 pontot ért.

A következő fordulóban Nagykanizsára szólította a sorsolás a KBSK-t, s a tavasszal egyre jobban belelendülő, a tabellán már második helyre felkapaszkodott házigazdák ellen nem sok esélye volt a Bányásznak. Tovább rontotta a komlóiak esélyeit, hogy a találkozó első tíz percében két játékosát is le kellett cserélnie Schuszternek, aki így kényszerűségből maga is pályára lépett. A körülmények és a pillanatnyi erőviszonyok ismeretében nem tűnik rossz eredménynek a 3-0 arányú kanizsai győzelem.

Legutóbb ismét idegenben, a PVSK otthoná-ban lépett pályára a Komló. A vasutasok eléggé rapszodikus teljesítményt nyújtottak a tavaszi szezonban, de így is  3 ponttal többet gyűjtöttek a KBSK-nál, így ők voltak a találkozó esélyesei.
Vass és a pályára lépő többi komlói játékos azonban rácáfolt a papírformára: a gárda Lóga találatával a vezetést is megszerezte az első félidőben, és bár a második játékrészben Lombos révén egyenlítettek a pécsiek, az 1-1-es végeredmény mindenképp dicséretes a KBSK-tól – ráadásul a Schuszter-csapat nemcsak hogy több helyzetet dolgozott ki ellenfelénél, de a 74. percben – már döntetlen állásnál – Bocz-ot  kiállította a játékvezető, így a hátralévő időt emberhátrányban kellett végigküzdenünk.

A bajnokság utolsó fordulóját június 14-én játsszák. Ezen a napon minden mérkőzés 17 órakor kezdődik, s a komlóiak a Pécsváraddal mérkőznek a kökönyösi pályán.