Szép sikerek a versenyeken és a bajnokságokban is – röviden így foglalható össze a KBSK asztaliteniszezőinek elmúlt időszakbéli szereplése.

Április végén az újoncok egyéni országos bajnokságán Prucsi Richárd 3 ranglistaponttal lett gazdagabb, míg a bronzérmet szerzett Sabján Gergely  újabb 48 pontot könyvelhetett el.

Kecskeméten az Országos Ifjúsági Diákolimpia I.osztályú ranglistaversenyén a KBSK-t képviselő négy versenyző egyike sem jutott a legjobb 16 közé, de Szita M. 8, Sabján 4, Szita N. és Tóth 2-2 ranglistaponttal lett gazdagabb. Ugyanitt rendezték meg az Újonc Diákolimpiát is, melyen Prucsi R. 2 ranglistapontot gyűjtött be, Sabján G. pedig a legjobb nyolc közé jutással 16 pontot szerzett.

pingpongcsapatHatalmas sikert aratva 5. lett az ifjúsági csapat OB-n a komlói Sabján Gergely, Szita Márton, Tóth Zsolt trió. Ilyen eredményt ebben a korosztályban utoljára 1972-ben értek el a komlóiak, s a siker értékét növeli, hogy a KBSK volt a legfiatalabb csapat, hisz a versenyzők közül Sabján még csak 13, Szita 14, míg Tóth 15 esztendős.

Szita Márton külföldön is megmutatta oroszlánkörmeit: nemrégiben Spanyolországban vett részt nemzetközi ifjúsági és serdülő bajnokságon, ahol egyéniben és párosban is – Lakatos Tamással az oldalán – az 5. helyen végzett.

Magabiztos győzelmet aratott hazai környezetben az NB III-ban szereplő KBSK II. férfi együttese, mely 12-6-ra verte a Mohácsi TE. III. gárdáját, s ezzel a 6. helyen áll a tabellán. Az NB II-es férficsapat pedig a már bajnok Celldömölk otthonában nyert 11-7-re (k.gy.: Zombori 4, Tóth G. 3, Tóth Zs 2, Drávai 1, a Drávai-Tóth G. páros), s ezzel az utolsó forduló eredményétől függetlenül bronzéremmel zárják a bajnokságot.

Az NB I-ben szereplő női gárda vasárnap Komlón fogadta a Mohácsi TE csapatát, és mivel 10-8-ra nyertek (k.gy.: Pata E. 4, dr. Bolvári K. 3, Szita N. 2, dr. Bolvári-Pata páros), az utolsó forduló eredményétől függetlenül ezüstérmesek lettek, jogot szerezve ezzel az Extraligába történő rájátszásra.