3-3-6-1 – a számok nyelvén röviden így foglalhatnánk össze az NB III-as futballcsapat elmúlt időszakbéli teljesítményét. A három mérkőzésen ugyanis három gólt szerzett a csapat, miközben hatot kapott, s a két vereség melletti döntetlen hozott csupán (egyetlen) pontot.

A sereghajtó Nagybajom otthonában elért 1-1 már sejteni engedte, hogy sok jóra a folytatásban sem számíthatunk (a KBSK gólját Győri szerezte a somogyi városban). A soron következő fordulóban aztán a listavezető Szentlőrinc volt az ellenfél, s a vendégek a gólnélküli első 45 perc után a második játékrészben kétszer is betaláltak, miközben Schuszter Roland együtteséből senki nem tudott gól szerezni (0-2), így a megyei riválisé lett a 3 pont.

Legutóbb a Bogád volt az ellenfél, s a várt győzelem ismét elmaradt. A Pécsett, műfüves pályán lejátszott mérkőzésen kétszer is vezetést szerzett az ellenfél, de Győriék mindkétszer egyenlíteni tudtak. Hosszú idő után ez volt az első találkozó, melyen két gólt tudtak szerezni a komlóiak, ám a pontszerzéshez ez is kevésnek bizonyult: a lelkes ellenfél ugyanis még egyszer bevette Nagy V. kapuját, így 3-2-re ők nyertek (a KBSK góljain Győri és Lóga osztozott).

A bajnokságból még négy forduló van hátra, s a jelenleg 8. helyen álló komlóiak sorsolása a következő: május 23. (szombat, 18.00): Komló-Mohács; május 31. (vasárnap, 18.00): Nagykanizsa – Komló; június 6. (szombat, 18.00): PVSK – Komló; június 14. (vasárnap, 17.00): Komló-Pécsvárad.